Prodej bytu 3+kk s balkonem, 91 m², Budovatelská, Písek

3+kk | 91 m2 | 5 700 000

V zastoupení majitelky nabízíme k prodeji tento krásný byt o dispozici 3+kk a výměře podlahové plochy 80,1 m2, který se nachází ve 4. patře čtyřpodlažního cihlového bytového domu bez výtahu… více

Kontaktovat makléře

Petr Valentík
+420 777 112 091
Poslat zprávu
Petr Valentík

 

Popis nemovitosti

V zastoupení majitelky nabízíme k prodeji tento krásný byt o dispozici 3+kk a výměře podlahové plochy 80,1 m², který se nachází ve 4. patře čtyřpodlažního cihlového bytového domu bez výtahu v ulici Budovatelská v Písku. Příslušenstvím bytu je balkon o výměře 4,9 m² a zděný sklep o výměře 6,2 m² v suterénu domu.
Byt prošel v roce 2020 kompletní a velmi vkusnou rekonstrukcí. Obývací pokoj s kuchyní jsou situovány na východní stranu do vnitrobloku sídliště, ložnice a dětský pokoj jsou situovány na stranu západní. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů (elektrická trouba, mikrovlnná trouba, varná deska, digestoř, myčka nádobí), k dispozici je i velká americká lednice. V obývacím pokoji je klimatizační jednotka, v chodbě pak vestavěná šatní skříň. V koupelně je sprchový kout, dostatek místa na pračku se sušičkou, toaleta je oddělena. Veškeré ostatní vybavení bytu je možné případně ponechat bez navýšení ceny. Vytápění a ohřev vody je zajištěn vlastním plynový kotlem. Parkování je možné přímo za domem.
Dům se nachází ve velmi žádané atraktivní lokalitě na sídlišti “Za kapličkou”. V těsné blízkosti domu je škola, školka, nemocnice, samoobsluha i autobusová zastávka. Velmi krátká je docházková vzdálenost do centra města, do nákupního centra a do Píseckých hor.

Základní parametry

Evidenční číslo3092
Stav zakázkyAktivní
Typ zakázkyProdej
Užitná plocha91 m2
KrajJihočeský kraj
OkresPísek
Katastrální úřadPísek
Konstrukce budovyCihlová
VytápěníÚstřední plynové
Patro4. podlaží
Dispozice3+kk
PENB - třídaE - Nehospodárná

Ostatní parametry

Zastavěná plocha91 m2
Plocha balkónu5 m2
Plocha sklepa6 m2
Balkón5
KanalizaceVeřejná kanalizace
SklepNe
MěnaCZK
Elektřina230V
VýtahNe
ZahradaNe
PlynPlynovod
Druh číslování parcelyByt střední
LodžieNe
Přilehlé objektyKlidná část obce
Počet nadzemních podlaží4. podlaží
Počet místností3
ParkováníNe
ParkováníNe
Cena5700000 Kč
Stav nemovitostiPo rekonstrukci
TerasaNe
Celkem pater4. podlaží
VodaDálkový vodovod