REZERVOVÁNO Prodej novostavby rodinného domu, Myšenec

Rodinný dům | 367 m2 | na dotaz

REZERVOVÁNO Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji nově zkolaudovaný moderní rodinný dům v klidné lokalitě obce Myšenec u Protivína. Mimořádná novostavba se zahradou o velikosti 985 m2 kombinuje blízkost přírody a… více

Kontaktovat makléře

Olga Langrová
+420 777 112 092
Poslat zprávu
Olga Langrová

 

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji nově zkolaudovaný moderní rodinný dům v klidné lokalitě obce Myšenec u Protivína. Mimořádná novostavba se zahradou o velikosti 985 m² kombinuje blízkost přírody a velmi rychlé spojení s Prahou v návaznosti na závěrečnou fázi výstavby dálnice R4. Místní občanskou vybavenost zastupuje nedaleký Protivín či 7 km vzdálený Písek.
Interiér domu je důmyslně rozložen do dvou podlaží́. Ve spodní části domu se nachází vzdušná vstupní chodba s místem pro šatnu, neobvykle prostorná garáž pro dvě auta a technická místnost s veškerým technologickým zázemím domu.
Obytná část nabízí́ praktickou dispozici 5+kk. Tvoří ji obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstupem na přední terasu a pohodlný přístup do zahrady díky posuvnému HS portálu.
Na společnou část, chodbou s vestavenými úložnými prostory, navazuje prostorná pracovna a ložnice s vybavenou šatnou. Další dva pokoje mají otevřený́ prostor do krovu, kdy díky částečnému rozdělení místnosti vznikla klidná místa pro spaní či odpočinek. Jeden z pokojů je kompletně vybavený nábytkem na míru. Nechybí vybavená koupelna s vanou, velkorysým sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Druhá toaleta disponuje též na míru vyrobenou nábytkovou sestavou s umyvadlem. Dům je vybavený elektricky ovládanými předokenními žaluziemi a je vytápěn tepelným čerpadlem s podlahovou sestavou rozvedenou po celé obytné části. Příjemnou atmosféru navodí krb umístěný v obývací části domu. V celém domě je kladen velký důraz na celistvou funkční estetiku promítnutou do jednotné vinylové podlahy, stejného dekoru materiálů nábytku či sestavy kuchyňských spotřebičů. Bezpečnost a funkčnost domu zajišťuje instalovaný bezpečnostní systém, kompletní příprava na fotovoltaiku, dobíjení automobilu či další možné prvky chytré domácnosti.
Pro sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Základní parametry

Evidenční číslo3101
Stav zakázkyAktivní
Typ zakázkyProdej
Užitná plocha367 m2
Plocha parcely1212 m2
KrajJihočeský kraj
OkresPísek
Katastrální úřadProtivín
Konstrukce budovyCihlová
VytápěníLokální tuhá paliva,Podlahové
Patro2. podlaží
DispoziceRodinný dům
PENB - třídaC - Úsporná

Ostatní parametry

Zastavěná plocha367 m2
Nebytová plocha413 m2
Plocha zahrady1212 m2
KanalizaceVeřejná kanalizace
SklepNe
MěnaCZK
Elektřina400V
VýtahNe
ZahradaAno
PlynNe
Druh číslování parcelyRodinný dům
LodžieNe
Přilehlé objektyKlidná část obce
Počet nadzemních podlaží2. podlaží
Parcelní číslo95436470010
Počet místností5
ParkováníNe
ParkováníNe
Stav nemovitostiNovostavba
TerasaNe
Celkem pater2. podlaží
VodaDálkový vodovod