Prodej rodinného domu s komercí, Inocencova, Vimperk

Rodinný dům | 350 m2 | na dotaz

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu v centru historického města Vimperk. Kompletně zrekonstruovaný měšťanský dům nabízí prostornou dispozici ve dvou nadzemních podlažích a oddělený, z ulice samostatně přístupný, komerční prostor… více

Kontaktovat makléře

Olga Langrová
+420 777 112 092
Poslat zprávu
Olga Langrová

 

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu v centru historického města Vimperk. Kompletně zrekonstruovaný měšťanský dům nabízí prostornou dispozici ve dvou nadzemních podlažích a oddělený, z ulice samostatně přístupný, komerční prostor v přízemí domu. V prvním podlaží se nachází prostorná společenská místnost s krbem navazující na kuchyni, která je plně vybavena spotřebiči a spíží. Dále se zde nachází jedna ložnice, koupelna s toaletou a s oddělenou technickou částí. Prostory pod schody vedoucí do podkrovní části jsou výbornými úložnými prostory domácnosti. V podkrovní části se nachází dvě samostatné ložnice, pracovna a koupelna s toaletou. Z prostorné chodby je vstup na částečně krytou terasu s výhledem. Podlahy domu tvoří dlažba, plovoucí podlaha a lino v dekoru dřeva v horních pokojích. Komerční prostor o dispozici 2+kk, který je přístupný z ulice Pasovská, je připravený pro využití k podnikání, případně jej lze využívat jako byt — ateliér. Dům disponuje garáží s dílnou, s automaticky ovládanými vraty.
Vimperk je historické město a druhé nejvýznamnější středisko okresu Prachatice v Jihočeském kraji, 25 km jihozápadně od Strakonic, na úpatí Boubína na Šumavě a v dojezdové vzdálenosti do turisticky vyhledávaných lokalit jako jsou Nové Hutě, Kvilda, Modrava, Borová Lada, Srní. Pro sjednání prohlídky a další informace mě kontaktujte.

Základní parametry

Evidenční číslo3085
Stav zakázkyAktivní
Typ zakázkyProdej
Užitná plocha350 m2
Plocha parcely133 m2
KrajJihočeský kraj
OkresPrachatice
Katastrální úřadVimperk
Konstrukce budovyCihlová
VytápěníÚstřední plynové,Ústřední tuhá paliva
Patro2. podlaží
DispoziceRodinný dům
PENB - třídaG - Mimořádně nehospodárná

Ostatní parametry

Zastavěná plocha350 m2
Nebytová plocha133 m2
Plocha zahrady133 m2
KanalizaceVeřejná kanalizace
SklepNe
MěnaCZK
Elektřina230V
VýtahNe
ZahradaAno
PlynPlynovod
Druh číslování parcelyRodinný dům
LodžieNe
Přilehlé objektyCentrum obce
Počet nadzemních podlaží2. podlaží
Počet místností5
ParkováníNe
ParkováníNe
Stav nemovitostiPo rekonstrukci
TerasaNe
Celkem pater2. podlaží
VodaDálkový vodovod